Årets Köttriksdag

Den fysiska Köttriksdagen som var planerad i Jönköping är inställd på grund av pandemin.

Köttriksdagen är fredagen den 20 november kl 14-17
Sista anmälningsdag: 10 november

Istället kommer alla medlemmar och ombud klubbvis kunna följa stämman via storbildskärm och efteråt fortsätta gemenskapen kring en god middag med den egna klubben. Vår förhoppning är detta upplägg gör det möjligt för fler att kunna vara med på en Köttriksdag även i dessa Coronatider.

Klubbarnas ombud och övriga deltagare träffas i respektive ”stämmolokal” för att tillsammans med rösträknare och teknikens hjälp delta i stämmans beslut.

Varje klubb kommer kunna ställa frågor under debatter och motionsdiskussioner. Det är Folkhälsomyndighetens rekommendationer som avgör hur många fler medlemmar och andra intresserade som kan delta på varje plats. Tekniken vi använder oss av är digitala möten via TEAMS.

Efteråt ordnar varje klubb ett eget festarrangemang för firande och gemenskap. Som vanligt kommer årets nötköttsföretagare utses, och kanske är det på er fest vinnaren finns med!

Anmälan till respektive stämmolokal och festarrangemang sker på denna hemsida till SNP centralt.

 

Köttriksdagens

Program

Välkomnande av ordförande Jan Forssell

Rickard Tellström
Docent i måltidskunskap och etnologi.
Medverkat som sommarpratare och i TV serien Historieätarna, med mera.

Isabel Moretti – Svenskt nötkött – den nya hälsotrenden
VD Svenskt kött

Paus 

Stämman

Vinnare Årets Nötköttsföretagare utses

Klubbarna träffas på följande platser, anmäl dig genom att klicka på resp. plats. Öppnas i nytt fönster.

Blekinge
Gävle Dala
Gotland
Halland
Jämtland
Jönköping
Kalmar
Kronoberg
7-härad
Skaraborg
Skåne
Södermanland
Värmland
Västerbotten
Västernorrland
Västsverige
Örebro
Östergötland
Östra Svealand